Іспанці – справжні винахідники літних страв та напоїв. Одна з них – холодний томатний суп з копченими ковбасками, який в Іспанії називають гаспаччо.
Щоб приготувати треба:
Посмажити копчені ковбаски, бекон та часник у сотейнику. Додати нарізані помідори та цілий перець чілі. Довести до кипіння, а потім «томити» на маленькому вогні ще 15 хв. Додати квасолю, поперчити, посолити та готувати ще 10 хв. Охолодити та подавати з натертими часником грінками.
Посмажити копчені ковбаски, бекон та часник у сотейнику. Додати нарізані помідори та цілий перець чілі. Довести до кипіння, а потім «томити» на маленькому вогні ще 15 хв. Додати квасолю, поперчити, посолити та готувати ще 10 хв. Охолодити та подавати з натертими часником грінками.
Копчені ковбаски - 3 шт.
Перець чилі - 1 шт.
Помідори - 6 шт.
Консервована квасоля - 1 банка
Бекон - 50 г
Часник - 2 зубчика
Базилік та петрушка - ½ пучка
Перець чилі - 1 шт.
Помідори - 6 шт.
Консервована квасоля - 1 банка
Бекон - 50 г
Часник - 2 зубчика
Базилік та петрушка - ½ пучка
Комментариев нет:
Отправить комментарий