Більшість господинь переконані, що вдома можна приготувати тільки макарони, а «паста»… це довго, складно, словом, за нею треба йти в ресторан. Руйнуємо кулінарні стереотипи разом із Hansa – до вашої уваги рецепт пасти, на приготування якої ви витратите не більше 20 хвилин!
Потрібні:
250 г пасти;
1 велике куряче філе;
2 ст.л. соєвого соусу;
2 ст.л. меду;
сіль;
вершкове масло і оливкова олія;
зелена цибуля.
250 г пасти;
1 велике куряче філе;
2 ст.л. соєвого соусу;
2 ст.л. меду;
сіль;
вершкове масло і оливкова олія;
зелена цибуля.
Курку ріжемо кубиками, обсмажуємо на суміші вершкового масла та оливкової олії. Коли м'ясо майже готове, додаємо соєвий соус і мед. Пасту відварюємо в підсоленому окропі до «аль денте» і змішуємо з соусом. Подаємо з порізаною зеленою цибулею.
Складно? Ні. Смачно? Так!
Комментариев нет:
Отправить комментарий