Advego.ru - наполнение сайтов информацией

четверг, 29 мая 2014 г.

Окрошка з квасом от квас Тарас



Нам потрібні:
Квас хлібний 1,5 л;
Картопля 500 г ;
Ковбаса варена 300 г;
Редис 200 г;
Яйце куряче 3 штуки;
Огірки 300 г;
Зелень за смаком;
Сметана 500 г;
Сіль за смаком;
Перець болгарський за смаком.
1. Картоплю відварити до готовності. Остудити, почистити. Нарізати кубиками.
2. Ковбасу нарізати кубиками. Яйця нарізати кубиками. Редис тонко нарізати. Огірки нарізати кубиками. Зелень дрібно нарізати.
3. Змішати картоплю, ковбасу, яйця, редис, огірки. Посолити, поперчити. Викласти в тарілки.
4. Залити квасом, посипати зеленню. Подавати охолодженою зі сметаною.

Комментариев нет:

Отправить комментарий